Advertisements

Komisioni parlamentar për mbikëqyrjen e AKI-së ka zgjedhur për kryetar të saj Faton Topallin.

Ky vendim erdhi gjatë takimit të sotëm ku është diskutuar lidhur me realizimin e Planit të Punës së Komisionit për tremujorin e parë të këtij viti, transmeton Klan Kosova.

“Në këtë komision jemi të barabartë dhe ju falënderoj për punën e bërë deri më tani”, ka thënë kryetari Topalli.

“Është një komision që merret me çështjet që janë të rëndësishme për vendin, dhe jam shumë i hapur për bashkëpunim në mënyrë që ta kryejmë punën sa më mirë”.

“Do të angazhohem ta jap kontributin tim dhe do të mundohem që të tejkalojë interesat partiake, pasi interesi i përgjithshëm është më i rëndësishmi”.

Kujtojmë se pas dorëheqjes kryetares Donika Kadaj Bujupi, ëdhëheqëse e këtij komisioni ka qenë zëvendëskryetarja Ganimete Musliu.

Loading...
Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close