Advertisements

Shërbëtori i FSB-së Ruse Graham Phillips,si “gazetar” që bën fushatë kundër Kosovës (VIDEO)

Graham Phillips, pseudo gazetari që bën fushatë kundër Kosovës. Një të tillë e realizoi te bulevardi “Bill Clinton”.

Këtu Phillips i pyet qytetarët se pse e pëlqejnë Bill Clintonin të cilin ai e quan kriminel e i cili sipas tij vrau mijëra serbë të pafajshëm.

Lëviz lirshëm nëpër Prishtinë dhe derisa e bën një gjë të tillë Graham Phillips i jep vetes liri ta quajë UÇK-në, organizatë terroriste.

Krejt këto fyerje vijnë nga “britaniku” i cili thotë se i vjen turp pse i takon këtij kombi për shkakun se vendi i tij ndihmoi UÇK-në dhe pavarësimin e Kosovës.

Phillips ka prodhuar të paktën 10 materiale kundër shtetit të ri të cilat i hedh në “YouTube”.

Të gjitha i realizon para lapidarëve të UÇK-së dhe simboleve e vendeve të tjera që identifikojnë luftën, lirinë dhe pavarësinë e Kosovës.

(VIDEO)

/Isuf B.Bajrami/Proinformacion.com

Loading...
Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close