Advertisements

Vendet europiane ku mund të takosh më së shumti,bjondina natyrale

Këtu ndër ne megjithëse çmohen shumë dhe lakmohen nuk ka edhe aq bjonde natyrale.Edhe pse nuk mund të themi se ndonjë përqindje nuk egziston.Por cilat vende Europiane janë ato ku biondinat natyrale janë në përqindje të madhe!

Në vendet qendrore skandinave jetojnë më së shumti bjonde, kështu që 8 nga 10 gratë që takoni kanë flokë të verdhë.

Norvegjia, Suedia dhe Finlanda janë vendet me 80% bjonde natyrale.
Me një përqindje më të vogël bjondinash pasojnë vendet baltike, si dhe në lindje të Britanisë së Madhe.

Nga ana tjetër, zona Mediterane ka shumë pak bjonde natyrale, kështu që numri i tyre është vetëm 1 deri 10% varet nga vendi në vend.

Loading...
Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close