Pozita se si flini gjumë mund të ndikojë në gjendjen e shtypjes së gjakut

Hulumtimet tregojnë se pozicioni në të cilin flini gjumë mund të stimulojnë shërimin ose zvogëlojë dhimbjen, kështu që teknikat adekuate të pozitës së duhur aplikohen në trajtimin e sinusit, problemeve të zemrës, dhimbjeve menstruale, presionit të lartë të gjakut dhe shumë gjendjeve që prekin pothuajse çdo person të paktën një herë në jetë.

Në këtë rast nëse vuani nga tensioni i lartë i gjakut, ju duhet t’i përmbaheni trajtimit të përshkruar nga mjeku juaj, zvogëloni sasinë e ushqimit tuaj dhe të kontrolloni rregullisht tensionin tuaj të gjakut. Megjithatë, hulumtimet mjekësore kanë treguar se gjumi në stomak me një fytyrë që përballet me jastëkun ndihmon në uljen e presionit të gjakut. Kjo teknikë nuk kushton asgjë, dhe mund të provoni çdo natë dhe të kontrolloni se si reagon ndaj trupit tuaj./Proinformacion.com

Loading...
Loading...
Loading...
Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close