Advertisements

‘Kyle Dillingham & Horseshoe Road’ në Prizren

ATSH/ -Një Folk grup nga Shtetet e Bashkuara të Amerikës mbajnë koncerte në Kosovë, sot do të interpretojë në qendër të qytetit të Prizrenit.

“Interpretuesit amerikanë të folk muzikës, ‘Kyle Dillingham & Horseshoe Road’ janë duke vizituar Kosovën në kuadër të një programi të mbështetur nga Ambasada e SHBA-ve në Prishtinë në partneritet me Zërat e Amerikës – Muzika Amerikane Jashtë Vendit. Nga 3 deri më 8 prill ky grup nga Oklahoma do të mbajë koncerte publike dhe punëtori për nxënës në tërë Kosovën”, sipas njoftimit të dërguar nga Ambasada Amerikane në Prishtinë.

Bëhet e ditur se aktivitetet e Folk grupit nga SHBA përfshijnë edhe një koncert të caktuar për ditën e sotme nga ora 13:30  deri 14:30 në Qendrën e Prizrenit – “Sheshi i Lidhjes”.

Loading...
Loading...
Loading...
Advertisements

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy
%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close