Advertisements

Uashingtoni paralajmëron Romën mbi ndërhyrjet ruse

ATSH-ANSA/ – Uashingtoni paralajmëron Italinë për nërhyrjet ruse, gjatë 70-vjetorit të NATO-s.

“SHBA-ja ka besim tek Italia si një prej aleatëve më të fortë dhe mbajmë komunikim të hapur me një pjesë të gjerë të aktorëve të qeverisë italiane”, tha Garrett Marquis, zëdhënës i këshillit kombëtar për sigurinë amerikane.

“Ne shohim se Rusia por kërkon të hyjë në peizazhin politik italian dhe inkurajojmë fuqishëm Romën që t’i marrë seriozisht këto ndërhyrje”, theksoi Marquis.

Loading...
Loading...
Loading...
Advertisements

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy
%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close