WhatsApp me opsion që bllokon grupet e padëshiruara

ATSH-ANSA/ – WhatsApp njoftoi krijimin e një funksioni që bllokon grupet e padëshiruara.

Bllokimi do të bëhet gradualisht në vende të ndryshme të botës.

Në praktikë, një artikull i veçantë është shtuar në menynë “privacy”, që gjendet në “settings” dhe më pas duke zgjedhur butonin “account”.

Pas kësaj rruge do të gjeni funksionin “groups”, në sajë të të cilit ju mund të vendosni manualisht se kush lejohet të shtojë përdoruesin të vetë grupit.

Opsionet janë: ”all”, ”only contact” dhe ”nobody”.

Në rastin e fundit ju merrni një mesazh paralajmërues që ju lejon të vendosni nëse do ta pranoni kërkesën dhe kjo, brenda 72 orëve.

Loading...
Loading...
Loading...
Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close