Krijohet qendra e kontaktit të përbashkët policor dhe doganor, Shqipëri-Greqi

Këshilli i Ministrave miratoi sot në parim, marrëveshjen ndërmjet Shqipërisë dhe Greqisë, mbi ngritjen dhe funksionimin e një qendre kontakti të përbashkët policor dhe doganor.

Miratimi i kësaj marrëveshje bëhet pas propozimit të Ministrit të Brendshëm dhe të Ministrit të Financave dhe Ekonomisë.

Në vitin 2016, Greqia firmosi një marrëveshje të ngjashme me Bullgarinë dhe Turqinë, e cila u inaugurua formalisht në kufirin bullgaro-turk. Kjo zyrë ndihmon në analizimin e informacioneve mbi refugjatët dhe krimin e organizuar.

Loading...
Loading...
Loading...
Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close