Advertisements

Kryeministri Haradinaj ,nga Shtetet e Bashkuara:”Unë jam ushtarë amerikan në terren i cili zbaton urdhërat”

Kryeministri Ramush Haradinaj të premten ka udhëtuar për në Shtetet e Bashkuara për vizitë zyrtare kua ai siç thuhet do të takojë edhe zyrtar amerikanë.

Pse ai mu në këtë kohë ka shkuara atje ,a është në radhë diskutimi i qeshtjes së taksës dhe këmbëngulja e tij si kryeministër për të mos dëgjuar as thirrjet e Shteteve të Bashkuara për heqjen e saj,ku atij do t’i kërkohet heqja në mënyrë direkte ,ose është një nisiativë përmes miqëve të shqiptarëve ku kryeministri do të mundohet t’ua spjegojë autoriteteve amerikane se taksa është interes edhe amerikan,në përballje me ato ruse?

Këtyre gjërave ,Haradinaj sikur iu ka dhënë spjegim nga pikëpamja e tij .Ai në një intervistë mediale nga Shtetet e Bashkuara ka përsëritur se mardhëniet mes Kosovës dhe Shteteve të Bashkuara të Amerikës janë të mira dhe se taksa ndaj mallrave serbe dhe bosniake janë vënë kundër interesave serbe dhe ruse në Ballkan.

Përderisa ai ka folur edhe për raportin e tij përballë Shteteve të Bashkuara ku ai ka thënë se është “ushtarë amerikan në teren i cili zbaton urdhërat”.

“Qëndrimet tona janë të ngjashme me ato për të cilat Shtetet e Bashkuara angazhohen dhe ata që janë në terren janë të vetëdijshëm për këtë dhe unë jam një ushtar amerikan në terren, “tha Haradinaj, duke shtuar se kjo ka të bëj kryesisht me Rusinë dhe Serbinë./Proinformacion.com

Loading...
Loading...
Loading...
Advertisements

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy
%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close