Advertisements

Sem Fabrizi, ka porositur Prishtinën dhe Beogradin për normalizim efektiv dhe gjithëpërfshirës të marrëdhënieve 

Shefi i delegacionit të BE-së në Serbi, Sam Fabrizi, ka porositur Prishtinën dhe Beogradin se pa normalizim efektiv dhe gjithëpërfshirës të marrëdhënieve nëpërmjet dialogut të lehtësuar nga BE nuk mund të ketë stabilitet të qëndrueshëm në rajon.

“Ne i bëjmë thirrje Kosovës dhe Serbisë që të angazhohen në mënyrë konstruktive dhe të normalizojnë plotësisht marrëdhëniet e tyre nëpërmjet një marrëveshje gjithëpërfshirëse dhe ligjore, në mënyrë që ata të përparojnë në rrugët e tyre evropiane”, shkruan ai në Twitter.

Loading...
Loading...
Loading...
Advertisements

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy
%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close