Advertisements

Blerim Reka,koha për presidentin e parë shqiptar të Maqedonisë Veriore

Kandidati i pavarur për president të Republikës së Maqedonisë së Veriut, profesori Blerim Reka, ka bërëme dije se fushata parazgjedhore dhe mbështetja e qytetarëve kanë kaluar pritshmëritë. Ai ka thënë se entuziazmi i qytetarëve dhe kritikat e oponentëve konfirmojnë se kandidimi për president ka qenë i qëlluar dhe serioz.

Në këtë intervistë dhënë për gazetën“Epoka e re”, Reka ka deklaruar se pret përkrahje tëgjerë nga qytetarët meqë, sipas tij, qytetarët më nuk do t’i dëgjojnë direktivat partiake, por ndërgjegjen e tyre.

Reka ka shprehur optimizëm se do të jetë pjesë e raundit të dytë të zgjedhjeve.

Ai ka treguar se platforma e tij parasheh një republikë shumetnike, euroatlantike dhe me sundim të ligjit.

Reka është zotuar se do të angazhohet për ç’kapjen e shtetit dhe deprivatizimin e tij.

Loading...
Loading...
Loading...
Advertisements

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy
%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close