Të paktën 2 tragete janë nisur sot me 6 orë vonesë nga porti i Durrësit,shkaku i motit të keq

Shkak i vonesës është moti i keq në detin Adriatik dhe prania e dallgëve të fuqishme.  Më herët Kapiteneria e Portit në Durrës ka njoftuar përkeqësim të motit në bregdetin tonë në drejtim jug-lindje në shkallën 7 të Boufort, raporton BalkanWeb.

“Ne daten 22-23 Prill moti do te perkeqesohet. Bregdeti yne do te perfshihet nga era me drejtim jug-lindje dhe forca e detit do te jete 7 shkalla Boufort. Me qellim parandalimin e cdo situate te papritur per shkak te kushteve atmosferike kerkojme bashkepunimin e te gjithe subjekteve qe ushtrojne veprimtari ne fushen e detarise, per te marre te gjitha masat e nevojshme per sigurimin e mjeteve ne port dhe rritje e gadishmerise se ekuipazhit ne mjetet lundruese”-njoftonte Kapiteneria e Portit.

Loading...
Loading...
Loading...
Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close