Sot mbahet ceremonia e shpalljes së rezultateve të garës ndërkombëtare “Ushtari më i mirë 2019’’.

Gara e ushtarit më të mirë 2019 filloi më 22 prill dhe sot shënon fundin e saj.

Në këtë garë morën pjesë 22 garues nga FSK-ja dhe 18 garues nga 9 vende partnere, si: Shqipëria, Belgjika, Kanada, Kroacia, Maqedonia Veriore, Britania e Madhe, Polonia, Turqia, dhe Shtetet e Bashkuara të Amerikës.

Ceremonia mbahet në kazermën “Adem Jashari” në Prishtinë,  tek Amfiteatri i Brigadës për Mbështetje Operacioneve, me fillim prej orës 13:00.

Loading...
Loading...
Loading...
Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close