Advertisements

30 aksidente brenda 24 orëve, kanë ndodhur në tërë territorin e Kosovës.

Sipas Policisë së Kosovës 13 aksidente kanë ndodhur me të lënduar, 16 me dëme materiale, dhe një me fatalitet.

Janë 1 mijë e 153 gjoba të shqiptuara në trafik.

Raporti i policisë ndër të tjera njofton se janë arrestuar 13 persona, në mbajtje janë nëntë persona si dhe një është në vuajtje të dënimit.

Loading...
Loading...
Loading...
Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close