Advertisements

Ambasadori britanik,O’Connell:Rrejnë ata që i mohojnë krimet serbe në Kosovë

Editor

Ambasadori britanik, Ruairi O’Connell, gjatë fjalimit të tij në Prizren për prezantimin e projektit për revitalizimin e rrugës “Marin Barleti”, foli edhe për krimet që kanë ndodhur gjatë luftës në Kosovë duke thënë se ata që i mohojnë ato po gënjejnë.

Duke paraqitur të dhënat e luftës së fundit, O’Connell deklaroi se nuk guxojmë të harrojmë dhe të mohojmë të kaluarën, shqiptarët dhe serbët e vrarë, të rënët dhe masakrat që ndodhën para 20 vitesh.

“Ne nuk guxojmë të harrojmë Reçakun, Krushën e Madhe, Çerezin, Mejën, Qyshkën, Pavlanin, Zahaqin, Dubravën dhe shumë maskara të tjera që kanë ndodhur në Kosovë. Ata që e mohojnë, gënjejnë”, deklaroi ambasadori britanik.

Loading...
Advertisements
Next Post

Ish gjenerali iranian thotë se ka luftuar në Bosnjë

Garda Revolucionare Islamike e Iranit ka hedhur poshtë pohimet e një ish gjenerali, i cili ka thënë se kishte veshur uniformën e Gjysmëhënës së Kuqe të Iranit për “qëllime ushtarake” gjatë luftës në Bosnjë. Gjysmëhëna e Kuqe e Iranit është […]
%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close