Advertisements

Haliti pret në takim komisionarin e Lartë të OSBE-së për Pakicat Kombëtare, Lamberto Zannier

Editor

Nënkryetari i Kuvendit të Kosovës, Xhavit Haliti ka pritur në takim komisionarin e Lartë të OSBE-së për Pakicat Kombëtare, Lamberto Zannier, dhe kryesuesin e Misionit të OSBE-së në Kosovë, Jan Braathu.

Zannier tha se edhe pse ka ende vështirësi, ka përparim të dukshëm, raporton Ekonomia Online.

“E shoh situata ende mbetet komplekse në disa aspekte, Kuvendi i Kosovës është qendra e shumë ngjarjeve. Jam kthyer këtu dhe kam mundësi të diskutoj prapë me ju për çështje shumë të rëndësishme”, tha Lamberto Zannier gjatë takimit.

Ai po ashtu shtoi se gjithmonë OSBE-ja mbetet partner me Kosovën dhe shohin mundësi si mund të ecë përpara.

Loading...
Loading...
Loading...
Advertisements
Next Post

PËR SHKRIMTARËT DHE “SHKRIMTARËT”

Në Republikën e Maqedonisë së Veriut, Ministria e Kulturës, edhe sivjet ka paraparë që me një shumë të konsiderueshme ta përkrahë materialisht botimin e librit. Do të jenë mbi 190 autorë shqiptarë, veprat e të cilëve do ta kenë këtë […]
%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close