Advertisements
Ultimate magazine theme for WordPress.

Janë këta zyrtrë të kosovës që u ndaluan dhe u maltretuan nga Serbia

Këshilltari për Komunitete i kryeministrit të Kosovës Ramush Haradinaj, Srdjan Jovanoviq, njëherësh anëtar i Partisë Liberale Serbe të Kosovës, është ndaluar dje nga Policia e Serbisë te vendkalimi kufitar “Dheu i Bardhë”.

Jovanoviq nuk është rasti i vetëm që përballet me presionet e Policisë së Serbisë, përkatësisht nga Shërbimi i Inteligjencës Serbe (BIA), por për një periudhë më të shkurtër se njëvjeçare ajo ka ndaluar dhe ka intervistuar shtatë zyrtarë të institucioneve të Kosovës, kryesisht përfaqësues të Partisë Liberale Serbe të deputetit Sllobodan Petroviq, shkruan gazeta “Zëri”.

Edhe këtë të fundit muaj më parë e kishte ndaluar Policia e Serbisë, njëjtë siç kishte vepruar me Boban Stankoviqin, zëvendësministrin e Kulturës së Kosovës, Nebojsha Jakovljeviqin, këshilltar në Ministrinë e Punës dhe të Mirëqenies Sociale të Kosovës, Srecko Spasiqin, ish-kryetarin e Komunës së Kllokotit dhe dy pjesëtarët serbë të Ushtrisë së Kosovës, Alen dhe Anel Ujkanoviq.

Loading...
Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close