Advertisements
Ultimate magazine theme for WordPress.

Kocijançiç:Nuk ka vend për mohimin dhe relativizimin e masakrës në Raçak

Pas deklaratave të turpshme të politikanëve shtetror serb por edhe të atyre nga Qeveria e Kososvës në lidhje me masakrën e Raçakut,ka reaguar edhe Maja Kocijançiç,zëdhënsja e Përfaqësuesit të Lartë të BE për Politikën e Jashtme dhe Siguri e cila ka thënë se nuk ka vend për mohimin dhe relativizimin e masakrës në Raçakut.

“Mohimi dhe relativizimi janë në kundërshtim me vlerat e Bashkimit Evropian dhe kundër projektit të integrimit të Ballkanit Perëndimor në BE, duke respektuar viktimat ,Qeveritë duhet të frenojnë dhe punojnë me ndershmëri në një vlerësim real të të kaluarës.” Rajoni ka nevojë për pajtim, stabilitet dhe normalizim të marrëdhënieve.Ka thënë për Gazetarët e Kocijançiç.

Të përkujtojmë se , me propozimin e Zëvendëskryeministrit Enver Hoxhaj, Qeveria e Kosovës ka miratuar një vendim për hartimin e një ligji për ndëshkimin e mohimit të krimeve të luftës në Kosovë.

Loading...
Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close