Advertisements

Kryetari i LSHB-së formon Inciativen Qytetare “Kastriotët e Dardanisë”

Me të gjitha mjetet dhe metodat, vetëm për Shqipëri të lirë dhe të bashkuar, sipas aktit juridik të 28 Nëntorit 1912, të Kuvendit Mbarëkombëtar të Vlorës.

Nuk jam mercenar, por 100% SHQIPTAR me gjak Arbëror të kryehyjnorit Gjergj Kastriotit, me filozofinë kombëtare të Hasan Prishtinës dhe vendosshmërinë e Adem Jasharit.

Në zgjedhjet e ardhshme parlamentare të Republikës së Kosovës do të garoj si BARTËS I LISTËS “INCIATIVA QYTETARE E KASTRIOTËVE TË DARDANISË”.

Suksese të gjithve atyre, që do të zgjedhen nga vota e lirë e qytetarëve që ende nuk janë larguar nga Kosova, si pasojë e Spastrimit të Heshtur Etnik të saj nga faqezinjtë e klasës politike, të cilët janë investim direkt i boshtit antishqiptar të Moskës, Ankaras, Beograd dhe Athinës.

Nëse zgjidhem Deputet atëherë pagën mujore do ta dhuroj për familjet e invalidëve të luftës, femrat e përdhunuara nga shovinistët serbo-sllav dhe familjet skamnore!

Duke pasur parasysh se jetësimi i aspiratave kombëtare kërkon kyqjen e drejtëpërdrejtë në institucionet e shtetit tonë, atëherë është e domosdoshme të angazhohem direkt me qëllim kryesor përmbushjen e amanetit të dëshmorëve!

Vlenë të theksohet se arsyeja kryesore për shpalljen e kandidaturës kurrsesi nuk është ambicja ime personale për pushtet.

Më ndihmoft fuqia hyjnore e Gjergj Kastriotit dhe më udhëzoft rruga e drejtë kombëtare e arkitektit të Shqipërisë Etnike, Hasan Prishtinës (Berishës).

Bartës i Inciativës Qytetare “Kastriotët e Dardanisë”

Loading...
Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close