Advertisements

Kuvendi i Kosovës mban seancë plenare ku shqyrtohet kërkesa për gjendjen në Telekomin e Kosovës

Kuvendi i Kosovës do të mbajë seancë plenare.

Në këtë seancë do të bëhet edhe shqyrtimi i kërkesave të Komisionit Hetimor Parlamentar në lidhje me gjendjen në PTK dhe Vala, për zgjatjen e mandatit dhe për emërimin e zëvendskryesuesit të këtij Komisioni Hetimor.

Loading...
Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close