Advertisements

Lëvizja Vetëvendosje-Gjilan:Raport nga mbledhja e XVII-të të Këshillit të Qendrës

Qendra e Lëvizjes Vetëvendosje! në Gjilan, të dielen ka mbajtur mbledhjen e XVII-të të Këshillit të Qendrës, ku përpos diskutimeve lidhur me situatën politike në vend dhe në komunë, janë bërë edhe zgjedhjet për plotësimin e kryesisë së Qendrës si dhe delegatëve në Këshillin e Përgjithshëm.

Nënkryetari i Lëvizjes Vetëvendosje! Besnik Bislimi, i cili mori pjesë në këtë mbledhje, foli për situatën aktuale politike në vend, duke bërë të ditur pozicionin e Lëvizjes karshi zhvillimeve aktuale në vend, e që kryesisht ndërlidhen me cështjen e dialogut dhe kufinjtë e Republikës, që po vihen në rrezik pikërisht nga disa politikanë të vendit tonë.

Ndërkaq, kryetari i Lëvizjes në Gjilan Nevzad Isufi, foli lidhur me zhvillimet e fundit në komunë dhe situatën politike aty, duke u ndërlidhur edhe me punën e anëtarëve të Kuvendit Komunal, ku ndër tjerash përmendi edhe disa fakte që tregojnë se sa e forte është Lëvizja në Kuvend. Sipas disa statistikave të nxjerra nga Kuvendi Komunal, rezulton se Lëvizja Vetëvendosje! gjatë vitit që shkoi, ka parashtruar 270 pyetje gjatë seancave, ndërkaq numri i partive tjera opozitare nuk shkonë më larg se 80 pyetje gjatë vitit.

Këshilli i Përgjithshëm vazhdoi punimet me zgjedhjet e anëtarëve për plotësimin e kryesisë si dhe delegatët në Këshillin e Përgjithshëm, ku gjatë procesit gjithcka ka shkuar mirë dhe nuk është shënuar as edhe ndonjë parregullsi më e vogël.

Pas shpalljes së rezultateve nga komisioni zgjedhor ad-hoc i Qendrës, përbërja e anëtarëve të rinjë që plotësuan përbërjen e kryesisë së qendrës së Lëvizjes Vetëvendosje! në Gjilan është kjo:

Arbëreshë Kryeziu Hyseni

Ali Xhelili

Agim Hotnjani

Shpend Nuhiu.

Sekretariati per Media I LVV-se ne Gjilan 

/Proinformacion.com

Loading...
Advertisements
%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close