Advertisements
Ultimate magazine theme for WordPress.

Në tekstet mësimore të shkollave fillore të kantoneve kroate në Bosnë,Kosova shtet i pavarur

Mediat nga Bosnia kanë njoftuar se në textet shkollore të gjeografisë për shkollat fillore të kontonëve kroate nga Bosnia perëndimore ,Kosova njihet si shtet i pavarur.

Në këto texte shkruan se Kosova shpalli pavarësinë nga Serbia në vitin 2008 dhe prandaj është vendi më i ri evropian dhe Serbia nuk e njeh pavarësinë e saj, e wë është shkaku i paqëndrueshmërisë së kësaj zone.

Këto media nuk njoftojnë nëse të njëjten e kanë edhe textet shkollore nga kantonet boshnjake ,por kanë njoftuar për reagimin me nervozë të përfaqësuesëve serb të cilët kanë thënë se ky nuk qenkësh i vetmi rast ku “shtrembrohen faktet “,sipas programeve mësimore në ato shkolla./Proinformacion.com

Loading...
Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close