Advertisements

SBASHK,nuk ka përjashtuar edhe shpalljen e grevës në komunat ku ka presione !

SBASHK-u ka ftuar kryesinë dhe kryetarët e sindikatave komunale të arsimit që të marrin veprime duke mos përjashtuar edhe shpalljen e grevës.

“SBASHK-u  të hënën  ka ftuar Kryesin e SBASHK-ut dhe kryetarët e sindikatave komunale të arsimit parauniversitar të të gjitha komunave me qëllim që të analizojë se si është situata gjatë pushimit pranveror dhe a ka presione ndaj anëtarësisë dhe varësisht nga informatat që marrim edhe do të marrim  veprime sindikale duke mos përjashtuar edhe shpalljen e grevës në komunat ku ka presione e nëse presione do të ketë në shumicën e komunave  do të shkohet në grevë të përgjithshme  në nivel vendi”, thuhet në komunikatë.

Loading...
Advertisements
%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close