Advertisements

Shqyrtohrt kërkesa e 41 deputetëve për mbajtjen e seancës së jashtëzakonshme.

Sot do të mbahet mbledhja e Kryesisë së Kuvendit me kryetarët e grupeve parlamentare, ku do të shqyrtohrt kërkesa e 41 deputetëve për mbajtjen e seancës së jashtëzakonshme.

Ndryshe kjo kërkesë bëhet nga deputetë të opozitës dhe disa deputetë tjerë të partive në pushtet.

41 deputetët nënshkrues të kësaj seance kanë kërkuar mbajtjen e debatit parlamentar lidhur me zbrazjen e Kosovës nga të rinjtë, si rreziku më i madh që i kanoset vendit që nga paslufta.

Loading...
Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close