Advertisements

Si ndikojnë Farat e lulediellit në shtypjen e lartë të gjakut?

Farat e lulediellit kanë shumë benefite për shëndetin e njeriut.

Kjo pasi ato përmbajnë enzime dhe acide të cilat kanë efekt pozitiv.

Kështu konsumimi i farave të zeza ulë presionin e lartë të gjakut dhe ju mbron nga sëmundjet e zemrës.

Sipas Health Line një studim 3 javor që iu është bërë grave me diabetin e tipit 2 rezultoi me ulje të shtypjes së gjakut, pasi ato çdo ditë kanë ngrënë rreth 30 gram fara të zeza.

Loading...
Advertisements
%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close