Advertisements

Si ta kuptoni nëse Iphoni juaj është origjinal?

Shpeshherë jemi në dyshime nëse iPhone-i që posedojmë mund të jetë fals.

Por, këto dyshime mund të shuhen me ndjekjen e hapave të mëposhtëm.

Shkoni në <Settings>

Më pas në <General>

Pastaj kliko në <About>

Kontrolloni numrin e serisë <Serial Number>

Shtypni numrat dhe kontrolloni vërtetësin në këtë link: https://checkcoverage.apple.com

Nëse thotë se numrat janë jo-valid, atëherë iPhone i juaj është fals.

Loading...
Advertisements
%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close