Himni i Lirisë *Poezi


Ivan Gunduliq

O e bukura, e dashura, e ëmbla liri,

më e shenjta dhuratë që Tynëzot na fali,

burimi i së vërtetës dhe njerëzores lavdi,

e vetmja stoli e kësaj Dubrave

as gjithë argjendi, ari e jetët njerëzore,

s’vlejnë sa bukuria jote me pastërti hyjnore!

 

(Përktheu Salajdin Salihu. Marrë nga numri i pestë i revistës “Akademia”)

 

Loading...
Loading...
Loading...
Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close