Gjykata e Apelit në Shkup sot do të shqyrtojë ankesat e 33 të dënuarve të Grupit të Kumanovës

Shtatë prej grupit morën dënime të përjetshme, 13 të dënuar me nga 40 vjet burg, 6 veta me dënime 20 vjet, një i dënuar me 18 vjet, dy me nga 14 vjet, dy të tjerë 13 vjet dhe dy të fundit me nga 12 vjet.

Katër prej të akuzuarve janë lënë të lirë. Prokuroria atëkohë kërkoi burgim të përjetshëm për gjithë grupin.

Në përvjetorin e kësaj ngjarje para një jave, familjarë dhe qytetarë dolën në protesta me kërkesën për lirimin e këtij grupi. Në ngjarjet e Kumanovës u vranë 8 pjesëtarë të policisë dhe 10 anëtarë të grupit të Kumanovës.

Edhe pse rasti kërkohet që të përsëritet dhe të shkoj në duar të prokurorisë speciale, kryeprokurorja Katica Janeva tha se nuk posedojnë “bomba” lidhur me këtë rast.

Loading...
Loading...
Loading...
Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close