Komisioni Hetimor mban mbledhje ,ish -kryeshefat e PTK-së para tij

Komisioni Hetimor Parlamentar në lidhje me gjendjen në PTK dhe Vala sot do të mbajë mbledhje.

Rendi i ditës:

1. Miratimi i rendit të Ditës,
2. Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e datës 15.05.2019,
3. Intervistimi i ish Kryesheftit Ekzekutiv të PTK-së z. Adnan Merovci,
4. Intervistimi i ish-Kryesheftit Ekzekutiv të PTK-së Shyqeri Haxha,
5. Të ndryshme

Loading...
Loading...
Loading...
Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close