Ministri Lekaj dhe drejtori Berisha diskutojnë për ndryshimet në Ligjin për Aviacionin Civil

Ministri i Infrastrukturës, Pal Lekaj ka takuar drejtorin e Autoritetit të Aviacionit Civil, Eset Berisha, me të cilin kanë diskutuar për ndryshimet që pritet t’i bëhen Ligjit për Aviacionin Civil, mbrojtjen e të drejtave të pasagjerëve dhe përgatitjet drejt marrjes në kontroll të hapësirës së ulët ajrore.

Lekaj dhe Berisha flasin për përgatitjet drejt marrjes në kontroll të hapësirës së ulët ajrore

Ministri i Infrastrukturës, Pal Lekaj ka takuar drejtorin e Autoritetit të Aviacionit Civil, Eset Berisha, me të cilin kanë diskutuar për ndryshimet që pritet t’i bëhen Ligjit për Aviacionin Civil, mbrojtjen e të drejtave të pasagjerëve dhe përgatitjet drejt marrjes në kontroll të hapësirës së ulët ajrore.

Loading...
Loading...
Loading...
Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close