Parlamenti i Maqedonisë Veriore ka miratuar tre ligje të cilat refuzonte ti nënshkruajë ish-presidenti ,Ivanov

Tre ligje të cilat ish-presidenti i Maqedonisë Ivanov i kishte kthyer mbrapa në parlament të pa nënshkruara ,sot janë miratuar nga deputetët.

U miratuan Ligji për Këshillin Gjyqësor të Republikës së Maqedonisë Veriore, Ligji për Qasjen e Lirë në Informata me Interes Publik dhe Ligji për Mbikëqyrjen e Inspektimit.

Këto janë ligje të miratuara në parlament, por ato nuk mund të hyjnë në fuqi, sepse ato nuk ishin nënshkruar nga ish presidenti Ivanov , duke deklaruar se ai nuk do të nënshkruante asnjë ligj me emrin e ri të shtetit.MAqedonia Veriore.

Loading...
Loading...
Loading...
Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close