Advertisements

Një foto kujtimi nga viti shkollor 86/87 nxjerr për t’i parë, Ramush Haradinaj dhe dëshmorin Fadil Nimani -Tigrin

Nga albumi i kujtimeve të Shaban Demirajt,një nga ish-luftëtarët e e UÇK-së kemi nxjerrë këtë foto nga viti 86/87 ,në të cilën për t’u parë janë kryeministri i tanishëm i Kosovës Ramush Haradinaj si dhe dëshmori Fadil Nimani -Tigri ,i cili sot mbush 18 vjet nga rënia e tij për lirinë e shqiptarëve në Maqedoni në  Vaksincë të Kumanovës, duke komanduar Brigadën e 113 “Ismet Jashari-Kumanova”.  Aty janë edhe të tjerë shkollarë të klasës së lV të shkollës së mesme të shkencave natyrore në shkollën Hysni Zajmi – Gjakovë.

Xh.A/Proinformacion.com

Loading...
Advertisements
%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close