Jim Belushi nostalgjik :I dua rrënjët e mia shqiptare

ATSH/ – Jim Belushi është një nga aktorët e paktë shqiptarë që ka arritur sukses në Hollywood. Ai është djali i një emigranti shqiptar dhe është rritur në Çikago.

Por aktori nuk e ka harruar origjinën e tij. Në një postim në rrjetet sociale ai kujtoi me nostalgji kohën kur ndodhej në Shqipëri në vitin 2007.

“Duke u rritur në Çikago si i biri i një emigranti shqiptar është interesante të kthehesh prapa dhe të kuptosh se sa shumë më ka formuar. Duke u kthyer pas në vitin 2007, isha shumë me fat që isha i ftuari i veçantë i Kishës Ortodokse Shqiptare. I dua rrënjët e mia,”shprehet Belushi.

Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close