Punëtorët e larguar nga puna në KEDS paralajmërojnë nesër një protestë para Gjykatës Kushtetuese në Prishtinë

Kjo si shenjë pakënaqësie ndaj kësaj gjykate, e cila tash e gjashtë muaj nuk ka kthyer përgjigje në lidhje me ligjshmërinë e vendimeve të mëhershme.

Protesta do të fillojë në ora 10:00 dhe do të zgjasë një orë, thuhet në njoftimin e punëtorëve të larguar nga KEDS.

Ndryshe, protesta të ngjashme të punëtorëve të larguar nga KEDS-i ka pasur më herët gjatë këtij viti para Pallatit të Drejtësisë.

Loading...
Loading...
Loading...
Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close