Ultimate magazine theme for WordPress.

Kryetari i Kuvendit, Veseli:Ideali i Lidhjes së Prizrenit vazhdon!

Kryetari i Kuvendit të Kosovës, Kadri Veseli ka thënë se Lidhja e Prizrenit shënon lindjen e një mendimi shtetëror kombëtar. Në 141 vjetorin e Lidhjes Së Prizrenit, Veseli ka thënë se ideali i saj u kurorëzua me UÇK-në.

Ai madje ka thënë se i njëjti vazhdon edhe sot. “Si sot 141 vjet më parë, në Prizren lindi mendimi shtetëror kombëtar i shqiptarëve. Ky ideal u rrit dhe na udhëhoqi. E më së miri u kurorëzua me Ushtrinë Çlirimtare të Kosovës, 20 vjet më herët. Ky ideal vazhdon edhe sot, në rrethana të reja. Kombi ynë ecën i sigurt drejt të ardhmes së tij euro-atlantike”, ka shkruar ai në një deklaratë në Facebook.

Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close