Ambasadori i SHBA-së në Kosovë ka falënderuar trupat amerikane në Kosovë

Këto trupa për 20 vjet janë pjesë e misionit paqeruajtës të KFOR-it në Kosovë dhe po bëjnë një punë të shkëlqyeshme në ruajtjen e paqes dhe sigurisë këtu.

“Faleminderit mijëra ushtarë amerikanë që kanë shërbyer në operacionet e mbështetjes paqësore të NATO-KFOR në Kosovë gjatë njëzet vjetëve të fundit.  NATO për Paqe”, shkruan Philip Kosnett në Twitter.

Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close