Gjëra që dallojnë një lider

Liderët duhet të nxisin gjithmonë një kulturë të mësuari e cila të mbajë gjithmonë lart shpirtin e inovacionit brenda ambienteve të punës.

Strategjitë e përdorura nga CEO të famshëm dhe të suksesshëm janë inovative dhe unike, por ato gjithsesi mund të shërbejnë si një shembull shumë i mirë dhe për të tjerë të cilët mund t’i huazojë ato për të inkurajuar në të njëjtën mënyrë stafin e tyre që të jetë gjithmonë i frymëzuar.

Ja se cilat janë strategjitë që ata ndjekin:

Drejto me pasion dhe pasionin ua transmeto dhe atyre që punojnë me ty dhe për ty

Bëhu shembulli që të gjithë duan të ndjekin

Rri i gatshëm të krijosh një kulture pune ku punonjësit të ndihen të lirë të pyesin

Të jesh i gatshëm për të ndryshuar

Nxiti punonjësit që të mësojnë vazhdimisht. Google i lejon punonjësit e tij që të shpenzojnë rreth 20 për qind të kohës së tyre në punë duke kërkuar në internet gjëra të ndryshme që i nevojiten për punën e tyre.

Loading...
Loading...
Loading...
Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close