Bill Clinton i dashur,vërtetë mendove kur the:”Unë mendoj se e gjithë bota mund ta marrë Kosovën si një shembull se si u rrit”,apo nuk deshe të na lëndosh?!

Siç duket jo vetëm ne jemi krenar me ish presidentin amerikan Bill Clinton,por edhe ai është shprehur krenarë dhe i nderuar me të arriturat tona.I tha ai këto për të mos i prishur kosovarëve ditën e festës nesër ,kur festojnë 20 vjetorin e çlirimit nga dhuna dhe okupimi serb,për të cilën liri mu ky ish president është një nga meritorët,nuk e dimë,por i tha.

“Unë mendoj se e gjithë bota mund ta marrë Kosovën si një shembull se si u rrit dhe se si jeton në paqe me fqinjët e saj.Kosova meriton të jetë në BE dhe NATO, unë do të jem gjithmonë krenar që isha President i Shteteve të Bashkuara kur ju kishit nevojë dikush që ngrihet dhe thotë: Nuk ka më spastrim etnik, nuk ka më braktisje të atdheut dhe vrasje të civilëve të pafajshëm, duhet të ketë një mënyrë më të mirë, “tha Clinton sot në Prishtinë pas takimeve të shumta me politikan e qytetarë.

Krenaria e tij me ne,sido që të jetë duhet të jetë një shtysë e madhe për të gjithë neve për të mos harruar ku ishim dhe kah po vejmë.Në fund të fundit për vete e kemi.Xh.Arifi/Proinformacion.com

Loading...
Loading...
Loading...
Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close