Në Rusi ndodhë edhe kjo;njeriu kafshon ariun!

Si zakonisht na bie të dëgjojmë ose të lexojmë për ndonjë rast kur ndonjë kashë e egër ka lënduar ,kafshuar ndonjë njeri ,por jio edhe të kundërtën.

Por ja që edhe kjo ka ndoshur në Rusi kur një person ia ka kafshuar ariut gjuhen derisa luftonte me të për jetën.

Tre miq po përgatitnin një drekë pran një zjarri kampi dhe mblidhnin brirë drerësh në pyll në zonën e Rezervatit Natyror Kutinski, kur njëri prej tyre hasi në një ari.

Ai filloi me zë të lartë duke bërtitur se mos e largonte atë nga sulmi, por kafsha e sulmoi atë.
Njeriu i frikësuar, duke u munduar me një ari në luftë për jetën, vendosi për një vetmbrojtje vërtetë të pazakontë. Ai kafshoi ariun në gjuhë duke ia shkëputur një copë.

Ariu i madh, pas kësaj, menjëherë e lëshoi duke ikur në pyll. Rusi i plagosur arriti në një farë mënyre të thërriste miqtë e tij, të cilët më pas thirrën ambulancën.
Heroi i kësaj historie të pazakontë është vendosur në një spital me lëndime në fytyrë, kokë, duar dhe stomak.

Autenticiteti i këtij lajmi është konfirmuar nga zëdhënësi i Ministrisë së Punëve të Brendshme të Republikës Ruse të Tuva në jug të Siberisë./Pi

Loading...
Loading...
Loading...
Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close