Pjesë të Kroacisë u goditën nga stuhi dhe kokrra breshni të mëdha sa një grusht

Pjesa veriore e Gorski Kotarit në Kroaci u godit në pasditen e vonë nga mot shumë i keq me breshën.
Stuhitë erdhën në Kroaci nga Sllovenia, ku kishte rënë gjithashtubreshën i fuqishëm .

Aktivitet ekstrem i stuhive u regjistrua në zonën më të ngushtë të komunës së Brod Moravices, ku ra breshën madhësisë së dorës , raportojnë mediat kroate.

Sipas fotografive të botuara në portalet kroate, kokrrat e breshnit ishin sa madhësia e një dore që dëmtuan kerret ./Pi

Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close