Shpenzimet e Kuvendit shqyrtohen nga Komisioni për buxhetin

Komisioni për Buxhet dhe Financa sot do të mbajë mbledhjen e tij të rregullt ku do të shqyrtohen 9 pika.

Ndër pikat të cilat do të shqyrtohen është edhe ai i raportit të shpenzimeve të Kuvendit të Kosovës për tremujorin e parë të vitit 2019.

Po ashtu, do të bëhet shqyrtimi i raportit vjetor financiar të Zyrës Kombëtare të Auditimit dhe Radiotelevizionit të Kosovës për vitin 2018.

Anëtarët e këtij komisionit do të diskutojnë edhe për projektligjin për mbrojtjen e ajrit nga ndotja dhe amendamenteve të Komisionit Funksional për Bujqësi, Pylltari, Zhvillim Rural, Mjedis dhe Planifikim Hapësinor.

Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close