Wesley Clark:Putini po pret momentin për ta kallur luftën në Ballkan

Gjenerali i pensionuar amerikan si dhe një nga kontrinuesit e mëdhenj të çlirimit të Kosovës ,Wesley Clark mendon se ka një rrezik nga një luftë e re në Ballkan dhe se këtë po mundohet ta realizojë presidenti rus Vladimir Putin dhe se sipas Clark Putini po pret shansën për të realizuar këtë.

“Ballkani është një nga rajonet të cilin presidenti rus Putin mund ta shndrrojë në një hapsirë krize”,ka thënë Clarl për RTK.”kjo është krizë e cila pret momentin dhe se sapo t@i nevojitet Putinit ai do ta fillojë” ,ka shtuar Gjenerali amerikan.

Putini ka disa opcione për të inicuar luftë”ndoshta këtu(Kosovë),në Ukrainë,dhe vendet Baltike”,ka thënë gjenerali Clark./Proinfrormacion.com

Loading...
Loading...
Loading...
Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close