Advertisements

OFERTË KOZMIKE *Poezi

Edhe sonte luftërat
kanë bërë ritualin e kërcënime brigjeve

Fshehin pak syrin e tallen shkaktarët
nga paragrafë të ligjeve

E me gjithë këtë
bota shpërfill ata
shpik ilaçe

Nesër përsëri ka me zgjedhë
mes tyre
dhe ofertës kozmike për paqe

Nga libri ne botim

 

/Pal Ndrecaj

 

Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close