Ohri goditet nga një termet

Një tërmet me intensitet 3.8 ballësh sipas shkallës Evropione Makrozismike është ndjerë sot në mëngjes rreth orës 02:20 në rajonin jugperëndimor të Maqedonisë. Tërmeti është regjistruar 2km nën sipërfaqen e tokës. Tërmeti është ndjerë edhe në Manastir, Resnje si dhe në shtetet fqinjë Greqi dhe Shqipëri.

Një tërmet me intensitet 3.8 ballësh sipas shkallës Evropione Makrozismike është ndjerë sot në mëngjes rreth orës 02:20 në rajonin jugperëndimor të Maqedonisë. Tërmeti është regjistruar 2km nën sipërfaqen e tokës. Tërmeti është ndjerë edhe në Manastir, Resnje si dhe në shtetet fqinjë Greqi dhe Shqipëri.

Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close