Advertisements

Komisioni Hetimor mbledhje në lidhje me gjendjen në PTK

Komisioni Hetimor Parlamentar në lidhje me gjendjen në PTK dhe Vala sot do të mbajë mbledhje.

Rendi i ditës:

1. Miratimi i rendit të Ditës,
2. Miratimi i procesverbaleve nga mbledhjet e datës 06 dhe 10.06.2019,
3. Intervistimi i z. Rexhë Gjonbalaj, ish Kryetar i Bordit të Drejtoreve të PTK-së,
4. Të ndryshme.

Autor: RTKlive

Loading...
Loading...
Loading...
Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close