Telekomi e shkëput kontratën me Z mobile.

Njoftimi për shkëputje bë në protestën e punëtorëve të sindikatës së Telekomit të Kosovës.

Zmobile, njofohet sot me vendimin e bordit dhe menaxhmentit.

Është e ditur se kjo kontratë nga shumë është konsideruar si zhvatje dhe korrupsion.Madje edhe Punëtorët e Telekomit të grumbulluar rreth Federatës Sindikale përmes publikimit të qendrimeve të tyre kanë bëlrë të njohur se punëtorët janë të bashkuar dhe të vendosur të largojnë krimin e korrupsionin nga Telekomi pavarësisht çmimit që duhet të paguajnë.Duke menduar pikërissht në shkëputjen e kontratës me Z Mobile.

Ditë më parë në pyetje nga Komisioni parlamentar ishte marrë z.Devolli,pronar i cili ishte munduar të spjegonte qendrimin e tij se kinse faji ishte i dyanshëm!

Mbetet për t’u parë nëse Z Mobile do të shesë asetin e saj tek kompania “Kujtesa” të cilën e kanë ftuar që të mos e blejë./

/përgatitur nga Proinformacion.com

Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close