Kuvendi i Kosovës gjatë ditës së enjte pritet të mbajë dy seanca të jashtëzakonshme.

Seanca e parë e jashtëzakonshme do të mbahet në orën 10:00 me të vetmen pikë të rendit të ditës – votimi në lexim të dytë i Projektligjit për tatimin në të ardhurat e korporatave.

Ndërsa në orën 11:00 do të mbahet seanca e dytë e jashtëzakonshme me një pikë të rendit të ditës. Aty do të diskutohet për gjendjen në arsim dhe vendimet e Ministrisë së Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë në Republikën e Kosovës.

Kujtojmë se edhe të hënën Kuvendi do të mbajë seancë të jashtëzakonshme ku do të diskutohet për Luginën e Preshevës./ RTKlive

Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close