Advertisements

Ambasadori i SHBA-së Kosnett,thirrje për shkarkimin nga detyrat të dënuarve për korrupsion dhe krime lufte

Ambasadori i Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Kosovë, Phillip Kosnett, ka vlerësuar shkarkimet e fundit nga pozitat e larta të dënuarve për korrupsion dhe krime lufte.

Diplomati amerikan i cili vazhdimisht bënte thirrje për shkarkimin nga detyrat të dënuarve për korrupsion dhe krime lufte, këtë e sheh si shenjë inkurajuese.

Kosnett thekson se pret të shkarkohen edhe zyrtarë të tjerë, duke shtuar se është i kënaqur me raportimin e mediave për emërimet e të dënuarve në pozitat e larta zyrtare.

“I kënaqur të shoh mediat duke folur për një kriminel tjetër të luftës, i emëruar në detyrë. Shkarkimet do të vënë në pah respektimin e ligji”, ka shkruar Kosnett në Twitter.

Loading...
Advertisements
%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close