Advertisements

Apostolova:Bashkimi Europian jep 100 milion euro në vit për Kosovën

“Kosova është demokracia më e re, Kosova është vetëm 10 vjeçe. Institucionet tuaja, shtetësia juaj gjithçka që po zhvilloni është për herë të parë. Pra, ne jemi të vetëdijshëm për këtë. Kjo është arsyeja pse Kosova është numri 2 për kokë banori sa i përket fondeve tona në të gjithë botën. Pra, në Kosovë shpenzojmë numrin e dytë më të madh të investimeve. Ajo radhitet pas Palestinës për thithje fondesh.

Pra, po sjellim këtu një shumë të madhe parashë, 100 milionë në vit, që është një ndihmë shumë e madhe. Por, ju gjithashtu duhet të keni kapacitetet për të shfrytëzuar këto para”, ka deklaruar Nataliya Apostolova.

Ambasadorja e BE-së në Kosovë, gjatë intervistës ekskluzive që do të transmetohet sonte nga ora 22 në kuadër të magazinës informative “55 minuta” në RTK 3.

Gjatë intervistës së realizuar nga Evliana Berani Apostolova ka elaboruar pse është e nevojshme të luftohen punësimet pa merita, korrupsioni dhe krimi i organizuar.

Loading...
Advertisements
%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close