Advertisements

Autoudha Tiranë – Elbasan nga sot e hapur në të gjithë gjatësinë e saj

Editor

ATSH/- Autostrada Tiranë – Elbasan nga sot është e hapur në të gjithë gjatësinë e saj duke shënuar një tjetër premtim të mbajtur për qytetarët.

Autoriteti Rrugor Shqiptar (ARRSH), njoftoi se pas punës intensive të këtyre muajve ka përfunduar në kohë, një vepër shumë të rëndësishme, por të nisur pa studim gjeologjik dhe projektim shumë të varfër.

“Zgjidhëm një sërë problemesh madhore teknike dhe tashmë qytetarët kanë në funksion një rrugë me standard europiane. Autostrada Tiranë – Elbasan u hap e plotë për trafikun dhe të gjitha mjetet, në të dyja koristë e saj, pa asnjë kufizim dhe konform të gjitha normave dhe standardeve të sigurisë”, theksoi ARRSH.

Loading...
Advertisements
Next Post

Shakira para drejtësisë

ATSH-AFP/ – Ylli kolumbian i muzikës pop, Shakira do të merret në pyetje nga një gjyqtar spanjoll me dyshimin për evazion fiskal, një seancë e planifikuar fillimisht për në 12 qershor, por që u përshpejtua si afat për të enjten, […]
%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close